Lises hjertegleder

Hobby, interiør, foto, hytta, hjertegleder, blomster, gamle ting,
dyrene mine: Ronja -yorkshireterrier/chinese chrested power puff og Mille - nydelig skogskatt.
21.06.2013

Å være "annerledes"


Endelig sommerferie ;) 
Høydepunkt for vår 18- åring er å kjøre med Den sorte dame, skuta til selveste 
Kaptein Sabeltann. Han har sin faste plass- der han kan holde seg i tauverket.
I løpet av årene har det blitt maaange turer./ og det dukker opp mange underlige tanker inni mamma-hodet når jeg sitter og ser opp på min kjære sønn, samtidig som jeg hører og ser de andre passasjerene- . Det er mammaer og pappaer og små gutter og jenter - som er i " riktig" alder for dette.

Tenk om,.....hvis .,,,,,

En "vanlig" 18 åring ville være ute å kjøre egen bil ........

Vår 18- åring får aldri hverken bil eller sertifikat , pga alle sykdommer og diagnoser. 
Samtidig prøver jeg å heve meg over vonde blikk og tenke at jeg er heldig som fikk lov til å bli mamma til akkurat denne skjønne skatten<3.
Så vi skal kjøre skuta mange ganger denne sommeren også.
Kanskje vi til og med skal på nattforestilling- igjen ;)

Min gode kjære sønn- selv om andre ser rart på oss og lurer på "hvorfor den store gutten skal kjøre skuta?"
- heldigvis skjønner han ikke de sårende og spørrende blikk som mammaen gjør!

Takk Gud for Benjamin - Lykkens Sønn
Klem
Anne Lise

15 kommentarer:

 1. Din 18-åring har en annerledes "bagasje" enn andre 18-åringer, men han har helt sikkert et hjerte av gull. Jeg er sikker på at han gir deg mange gleder :) Har jobbet med de med annen bagasje i mange år, det er en berikelse :)
  Fortsatt god sommer!

  SvarSlett
 2. For et rørende og skjønt innlegg ♡♡
  Dette er en gledens gutt, det ser jeg:-):-)
  Hev dere over folk sine ekle fordommer:/

  Masse gode klemmer til en stolt mamma♡♡
  Bless

  SvarSlett
 3. Fantastiske Benjamin, vår alles godgutt <3 Og du gode søstera mi som går gjennom ild og vann for ham :)La folk stirre og glo og lure, for de vet nok ikke bedre. Men vi som kjenner Benjamin, og alle som kjenner noen som er "annerledes", har fått et annet (og rikere)syn på livet.
  Mange gode varme klemmer fra meg <3

  SvarSlett
 4. Jeg vet ikke hvem dere er, men vet likevel dette : at han har bedre bagasje og er et bedre menneske enn de som stirrer noen gang kan bli :) Klem.

  SvarSlett
 5. Fine ord :) man må få være den man er :)

  SvarSlett
 6. Kjære Anne Lise :) Benjamin er heldig som har en sånn flott mamma. Ønsker dere alle en riktig god sommer :) Håper dere får mange fine turer med skuta :) En sommerklem sendes :)

  SvarSlett
 7. Kjære Anne Lise :) Benjamin er heldig som har en sånn flott mamma :) Ønsker dere alle en fantastisk sommer og mange fine turer med skuta :)

  En sommerklem sendes :)

  SvarSlett
 8. Og Benjamin er heldig som har akkurat deg som mamma !!! Blikk, kommentarer etc er nok oftest ikke vondt ment, men det finnes dessverre så mye uvitenhet og "dårlig" folkeskikk hos hvermansen :-(
  Har jobbet 17 år innen spesialpedagogfeltet, og felt mang en tåre for mål som nås hos enkelte. Benjamin og mange andre har "jobbet" nitidig for å komme dit de er i dag. Det finnes ikke begrensninger bare muligheter. Hver enkelt er unik, og en må finne deres potensiale og følge dem der de er ...

  Skip o hoy ... nyt skatten din, og god sommer. Håper dere får mange flotte turer med Den Sorte Dme :-)

  SvarSlett
 9. Og Benjamin er heldig som har akkurat deg som mamma !!! Blikk, kommentarer etc er nok oftest ikke vondt ment, men det finnes dessverre så mye uvitenhet og "dårlig" folkeskikk hos hvermansen :-(
  Har jobbet 17 år innen spesialpedagogfeltet, og felt mang en tåre for mål som nås hos enkelte. Benjamin og mange andre har "jobbet" nitidig for å komme dit de er i dag. Det finnes ikke begrensninger bare muligheter. Hver enkelt er unik, og en må finne deres potensiale og følge dem der de er ...

  Skip o hoy ... nyt skatten din, og god sommer. Håper dere får mange flotte turer med Den Sorte Dme :-)

  SvarSlett
 10. Å Benjamin er heldig som har akkurat deg som mamme :-) Blikk, kommentarer etc kommer oftest ikke sv vond vilje, men dårlig folkeskikk. Det finnes dessverre mye uvitenhet hos hvermansen.
  Jeg har jobbet innen spes.ped feltet i 17 år, og har gjennom årene felt mang en tåre for mål som er nådd. For barn som Benjamin har hatt mye "jobb" for å komme dit de er ... Ting går ikke automatisk og sten på sten skal legges. Dette krever tålmodighet og viljestyrke. Hvert enkelt barn er unikt, og det finnes ikke begrensninger bare muligheter .
  Så flott at Benjamin har en interesse han har glede av ! Skip o hoi ... nyt skatten din. Håper dere får mange flotte turer med Den Sorte dame, og en flott sommer :-D

  SvarSlett
 11. For en herlig ung mann :)Og for en flott mamma! Ønsker dere mange fine turer i Kaptein Sabeltanns rike :D Gled dere over den berikelsen dere har i livet <3 Ønsker dere en fantastisk sommer!

  Klem

  SvarSlett
 12. Anne lise, du er en hærlig mamma, og Benjamin er en hærlig gutt,alltid smilende og pratsom når jeg treffer han.dere alle er en skjønn familie.glad i dere.håper dere alle får en kjempe fin sommer, , kansje vi treffes.stoor klem til dere alle.husk alle er like mye verd uansett hvordan vi er.

  SvarSlett
 13. Håper dere får mange, mange fine turer ;o).
  Anderledesverden er fantastisk den også!
  Klem

  SvarSlett
 14. Kan bare henge meg på alle de flotte kommentarene innlegget ditt allerede har fått. Sitter her og feller tårer når jeg leser innlegget ditt og kommentarene! Vi har veldig lett for å "dømme" utfra det vi ser, men vi ser jo bare en liten del... og bør noen og enhver tenke over alt vi IKKE vet. Ønsker dere mange flotte turer med Sabeltannskuta og en flott sommer!

  Klem Helle

  SvarSlett
 15. Så bra at lykke er hva en opplever og ikke såkalt perfekthet. Koselig gutt du har. Opplev lykken med din gutt du.
  Klem

  SvarSlett